dimarts, 30 de març del 2010

Cerca de VOLUNTARIAT


Amigues i amics.

S'aproximen les dates de la consulta sobre la independència a Sant Pere de Riudebitlles del 25 d'abril i per aquest motiu comencem a necessitar totes aquelles persones voluntàries que, a títol individual, volen ajudar per la celebració d'aquesta diada tan especial pel nostre poble i a la vegada pel nostre país.

Des de la Comissió Organitzadora RiudebitllesDecideix us enviem aquest correu electrònic per tal de convocar-vos i explicar-vos la feina que cal fer. No és gaire feina (us ho prometem) però sí requereix molt de personal. Cal que tingueu en compte que si volem que sigui un èxit popular cal projectar vers els més de dos mil veïnes i veins de Sant Pere una imatge de fortalesa, pluralitat i transversalitat que només la implicació de tothom aconseguirà.

Anem per feina. La implicació del voluntariat només requerirà 4 activitats al llarg de tot el mes d'abril:

1. Assistir a l'explicació pel voluntariat que demà passat, dijous 1 d'abril a les 20:00 h., faran l'Amadeu Parache, l'Eloi Torrents i el Roger Fuentes a les Escoles Velles. Serà breu.
2. Assistir a la constitució de la Junta Electoral de Sant Pere, el dissabte 10 d'abril a les 18:00 h.. Allí, davant dels membres d'aquesta junta, signareu simbòlicament una acta on us comprometeu a ser honestos i imparcials en la recollida de vots, fet del qual no en dubtem de cap manera però que és necessari per revestir la consulta de la dignitat i seriosistat amb que l'estem presentant a la premsa estrangera, és a dir al món.
3. Repartir els díptics que us donarem per les cases del vostre carrer abans del 25 d'abril, porta per porta. I, si algun veí o veïna ho vol, recollir-li el vot anticipat.
4. I, finalment, durant la jornada del 25 d'abril, la tasca més agraïda: formar part durant unes hores de les meses de votació, i naturalment votar "Sí", "No" o "Blanc" a la independència del poble català.

I, perquè no sigui tot feina, el dissabte 17 d'abril farem una botifarrada popular per dinar a la que esteu convidades i convidats (envieu-nos un correu reservant quants tiquets voleu).

Us demanem que reenvieu aquest correu electrònic a tothom que creieu que voldrà participar d'aquest esdeveniment nacional, i us demanem també que totes aquelles persones que vulgueu ser voluntàries envieu a riudebitllesdecideix@gmail.com un correu indicant el vostre nom i cognoms i el vostre telèfon.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! És un gran avenç per la democràcia i l'autodeterminació i un exemple de com se solucionen els conflictes al nostre país!

--
RiudebitllesDecideix
riudebitllesdecideix@gmail.com
Per més informació:
636 147 491 (Isaac)
600 097 196 (Roger)
661 297 433 (Amadeu)
617 126 820 (Eloi)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada