dimarts, 27 d’abril del 2010

Gràcies a tothom per la participació a la consulta del 25 d'abril!


Des de la Plataforma Riudebitlles Decideix volem agrair a tothom que va participar diumenge de la jornada electoral, en concret el recolzament de les 703 persones que han expressat el seu vot, fent ús del seu dret democràtic de votar en aquest referèndum.

La valoració de la jornada electoral és molt positiva, no només perquè va transcórrer amb total normalitat, sinó també per la participació important que va recollir. Una festa de la democràcia participativa organitzada des del poble que va rebre un recolzament molt important per part de la població riudebitllenca cridada a les urnes. En aquests moments en que la desafecció de la població amb la política institucional és prou remarcable, fets com els de diumenge passat demostren que hi ha gent interessada en expressar la seva opinió tot i votar en un referèndum no vinculant. El percentatge de participació d'un 36.5% d'un padró de 1972 persones majors de 16 anys i immigrants inclosos, demostren que la població de St. Pere de Riudebitlles no gira l'esquena a la realitat que l'envolta i ha donat costat a la iniciativa de la consulta sobre la independència celebrada aquest diumenge passat. I més, tenint en compte que una part molt important dels i les votants, el 90% dels resultats, es decanten per la postura del SÍ. Això només demostra que si la participació del NO hagués augmentat una mica més, la participació general podria ser comparable a qualsevol dels comissis electorals comvencionals que es celebren al municipi.

Des de la plataforma entenem que part dels elements positius que han propiciat aquest èxit de participació han estat, la nostra transparència i rigorositat en tot moment i la diversitat de la comissió organitzadora, com lògicament també el recolzament dels partits polítics sense excepció amb representació a l'Ajuntament i totes les entitats que ens han donat suport.

A tothom moltes gràcies per haver fet aquest pas endavant amb nosaltres! La història del nostre poble està a les nostres mans!

Riudebitlles ha decidit i continuarà decidint!

Més fotografíes de la Jornada electoral:
Consulta sobre la Independècia 25 d'Abril

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada