dilluns, 19 d’abril del 2010

Més de 80 persones a l'acte central de campanya



Més de 80 persones assisteixen a la botifarrada popular organitzada per la plataforma Riudebitlles Decideix i participen de forma activa de l'acte central de campanya.

L'acte, que va començar amb l'actuació del grup de música Filibusters (en format duet) va seguir amb un dinar de germanor de botifarres amb mongetes i va concloure amb els parlaments del sociolingüísta Miquel Strubell membre de Sobirania i progrés i la Plataforma pel Dret a Decidir, Jaume Ramón de Penedès Decideix i Isaac Ruana portaveu de Riudebitlles Decideix.

Les intervencions, en gran part, van destacar la importància de la consulta que es durà a terme el 25 d'abril a molts municipis de Catalunya, no només per les moltes persones que estan cridades a expressar el seu vot a les urnes, si no també per la transcendència que aquest fet suposa pel futur del nostre poble.

Al finalitzar, el Portaveu de Riudebitlles decideix va demanar un esforç a totes les persones assistents per aconseguir que el diumenge 25 d'abril la consulta de Sant Pere de Riudebitlles es converteixi en una festa per la democràcia participativa.

Durant la jornada de l'acte central de campanya també es va aprofitar per recollir vots anticipats.

Des de l'organització es valora amb èxit la participació i implicació de tots els i les assistents a l'acte.

Fotografies de l'acte:
De Acte central de campanya Riudebitlles Decideix!


Riudebitlles Decideix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada